fbpx

Munkatárs ajánló program!

Semmit sem kell tenned csak hozz "magaddal" egy megbízható embert, és töltsd ki a munkatárs ajánló dokumentumot!

 Akár bruttó 65.000,.- forinttal jutalmazunk.

A Humán Partner Kft. 2016-ban alakult. A cégalapítók 2006-tól jelen vannak a szakmunkás és betanított munkás munkaerő kölcsönzés és munkaerő közvetítés piacán. A Kft. alapítása óta folyamatosan, egyre növekedve hódít teret a hazai munkaerő piacon. A Humán Partner Kft. fejlődése töretlen, folyamatosan több és nagyobb volumenű megbízást vittünk és viszünk végig a legkülönbözőbb iparágak számára, úgy mint: autó-, gép-, szerszám-, és alkatrész- gyártás, elektronika ipar ill. csomagolás technika és könnyűipar /varrás/ ). A gyors és eredményes fejlődésünk munkatársaink hozzáértésének és elkötelezettségének köszönhető.

Cégünknél elsődleges szempont a megrendelők igényeinek maximális teljesítése, kivitelezésben a tökéletes minőség. A kezdetektől arra törekszünk, hogy a személyi állományunkba csak megbízható, jól kvalifikált munkaerő kerüljön.
Jelenleg több mint 100 főt foglalkoztatunk különböző területeken.

Kölcsönzött munkatársainkat a megrendelő igényei szerint választjuk ki ezért a hozzájuk kerülő munkatársaink magas teljesítményt nyújtanak.

A folyamatos munkavégzés biztosítása érdekében állandó kapcsolatban vagyunk a magyar és román munkaügyi központokkal, akik segítségével az ipar bármely területén pótolni tudjuk az esetleges munkaerőhiányt.
Cégünk jó kapcsolatot ápol a középiskolákkal, hogy folyamatosan tudjuk biztosítani a szakemberek pótlását.

Különös figyelmet fordítunk a megrendelőkkel való kapcsolattartásra, folyamatos információáramlást tartunk fenn, az előírásoknak megfelelően eleget teszünk garanciális kötelezettségeinknek.
Fejlődésünk szempontjából elengedhetetlennek tartjuk minden munkatársunk elégedettségét, a munkafeltételek folyamatos javításával biztosítjuk azt a hátteret, amellyel a megbízói elvárásokat magas szakmai szinten teljesíthetik.
A Humán Partner Kft. minden alkalmazottja tudásával és felelősségével járul hozzá a célkitűzések teljesüléséhez mind munkaerő kölcsönzés mind munkaerő közvetítés terén.

 

több mint 100 foglalkoztatott

%

alatti fluktuáció

több mint 15 év tapasztalat

Cégünk előnyei:

15 év szakmai tapasztalat az emberi erőforrások koordinálásában

Megfelelő fizetési feltételek

Folyamatosan bővülő adatbázis

Rövid határidőn belüli teljesítés

A munkavállalók előszűrése, tesztelése (költség illetve idő takarékosság)

Rugalmasság

"Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker."

– Ford Henry
széchenyi